Saturday, December 25, 2010

LAGI TAG DARI D..................

Hye peepsss....aku dapat tag lagi dari my luvly junior D....semenjak dua menjak ni rajin la pulak aku main tag2 ni...hahahaha tak pe la at least active sikit blog aku....ok mula la sesi menjawab tag....

1. apakah yang penting dalam hidup korang?
walaweyh of course la ma religion, family, friends,and Him.....jawapan yang sangat cliche kan??hahahaha...

2.kalau kebendaan pulak?
benda ek????dengan ini aku nak bagitau yang AKU SAYANG SEMUA BENDA AKU.......hehehehehe..

3. dimanakah tempat korang ingin melangsungkan majlis perkahwinan korang dan tema perkahwinan itu nanti?
soalan yang sangat panjang dan memenatkan aku untuk menaip semula....aku nak buat kat dewan, tak yah la nak dewan yang grand2 cukup sekadar dewan MPT tu jek sebab save budget and dewan grand ni selalu nya ade quota and aku ni kalau boleh nak invite semua orang...kah dah tak boleh nak tepati syarat tu...tema nya???hurmmm aku tak terpikir lagi la...nanti2 la aku bagitau...

4. adakah korang sedang bercinta sekarang?
alolololo dah nama pun nak kawen of course la...tapi kan come to think of it aku memangselamanya akan bercinta....opppssss...huhuuhu

5.brape lama korang akan menyintai kekasih korang?
FOR THE REST OF MY LIFE....ceeewahhhh macam lagu maher zain lak kan....and lau boleh nak sampai syurga....dah macam lagu faizal tahir lak...hahahahah

6.novel/buku/majalh terkahir yang koranmg beli?
aku beli novel...tajuk per aku tak ingat la.....coz da lama sangat da....

7. full name korang?
aisey man....tak leh bagtau la....mak saya cakap jangan bagitau....hehehhehehe

8. antara ayah dengan ibu yang mana korang rapat?
aku will always rapat dengan my mom....I LUV U MOM......

9. namakan orang yang korang betul2 nak jumpa....
hah????????????? lau tak de cam ner????

10. adakah korang basuh baju korang sendiri....
hello tolong sikit ok...i wash my own clothes thank you....i'm not the type of girl yang ask other people to do her laundry ok...lau der pun mesin basuh jek...hahahahaha

11. dimanakah tempat korang betul2 nak perhi?
aku sangat teringin nak ke mekah.....aku sangat teringin sebab disana mungkin aku akan dapat kedamaian yang aku ingin kan....

12. pilih salah satu peluk ke cium???
nak dua2 leh????i nak peluk sambil cium...hahahaha tamaknya la budak ni....

13. beritahu tiga benda orang yang tag korang.
sweet, sweet and sweet...hehehehehe

14. list 5 lagu yang korang paling suka and selalu dengar..

  • CHECK YES JULIET
  • ONE IN A MILLION- NE YO
  • WHAT  YOU ARE WAITING FOR
  • PERFECT TWO 
  • USAH LEPASKAN


15. bila tarikh lahir....
ha yang ni aku excited sangat nak bagitau sebab tarikhh lahir aku 1 wilayah persekutuan cuti tau sempena aku lahir....so pandai2 la korang agak yer....hahahahaha

16.tag 5 orang.


suker?....
www.tips-fb.com

2 comments:

  1. aiyokk kene tag lagi?
    haha baiklahh, akan saya buat nanti.
    thanks ^^

    ReplyDelete